*Greutatea poate varia ±10% pentru fiecare portie
Este probabil cea mai ravnita carne, în primul rand prin faptul ca reprezinta cam 2% din totalul vitei. Totodata, prin poziționarea intr-o zonă care ajuta animalul sa își păstreze echilibrul, este o carne foarte frageda și saraca în grăsimi. Nu in ultimul rand, gustul este cel care a facut din muschiul de vita o specialitate greu de egalat.
Gratar
Tigaie
Pentru un steak gatit medium, pastreaza-l pe tigaie cam 5 minute pe fiecare parte; medium-rare se obține în 3-4 minute (în funcție și de grosimea cărnii), iar rare în 2 minute. Pentru o mai buna precizie, folosește un termometru pentru carne și asigura-te ca atinge o temperatura de aproximativ 60°C la interior. Apoi, alatura-i in farfurie un cartof copt un sparanghel pe grill si desăvârșește reteta cu sosul preferat!
Facem cut-ul fresh pentru comanda ta chiar inainte sa vina curierul.
Ambalam in vid produsul tau si il asezam apoi in cutia speciala Marmorat.
Asiguram o temperatura controlata pentru coletul tau pe tot parcursul livrarii.
Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.
Prin click pe "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie. Prin click pe "ACCEPT PARTIAL" nu se vor folosi alte cookie in afara de cele strict necesare pentru functionarea website-ului.
Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.