Bonus Carnati Mangalita (500g) la toate comenzile peste 350 lei.
Vrabioara Wagyu 300g

Vrabioara Wagyu 300g

Producator: Satsuma | Origine: Japonia
360.00 lei
Pret per : 1,200.00 lei
Daca tinzi mereu spre perfectiune, te poti opri aici! Wagyu este cea mai exclusivista carne din lume, datorita modului in care sunt crescute animalele, a marmorarii intense si a gustului desavarsit. Wagyu inseamna de fapt ”vita japoneza”, datorita locului in care a aparut, insa o gasim astazi sub mai multe denumiri (in functie de rasa) si la producatori din intreaga lume. Cateva lucruri raman insa neschimbate - calitatea ei, perfectiunea gustului, marmorarea perfecta si provenienta mereu certificata.
Cantitate:
300g

*Greutatea poate varia ±5% pentru fiecare portie

1
Adauga in cos
Adauga la favorite
Livrare 19 Septembrie - 20 Septembrie
  • Termen valabilitate: 7 zile
  • Hranire: Grain fed (200 zile)
  • Mod ambalare: Vacuum
  • Depozitare: 0-2 grade
  • Perioada maturare: 21 zile
  • Tip vin: Rosu
  • Tip produs: Refrigerat
Vrabioara (Sirloin)

Vrabioara este o carne densa, suculenta si cu o textura fina. Datorita localizarii (in zona lombara), se aseamana file-ului, pentru ca ea contribuie practic la formarea muschilor dorsali ai animalului. Un cut foarte potrivit pentru o gatire rapida.

  • Tipuri de preparare:

    Gratar

    Tigaie

  • Food Pairing: Piure de Cartofi Dulci,Cartofi Copti, Legume la Gratar
  • Wine Pairing: Cabernet Sauvignon,Malbec,Shiraz,Feteasca Neagra,Saperavi
RECOMANDARI PENTRU SERVIRE Vrabioara

Daca tinzi mereu spre perfectiune, te poti opri aici! Wagyu este cea mai exclusivista carne din lume, datorita modului in care sunt crescute animalele, a marmorarii intense si a gustului desavarsit. Wagyu inseamna de fapt ”vita japoneza”, datorita locului in care a aparut, insa o gasim astazi sub mai multe denumiri (in functie de rasa) si la producatori din intreaga lume. Cateva lucruri raman insa neschimbate - calitatea ei, perfectiunea gustului, marmorarea perfecta si provenienta mereu certificata.

Pentru condimentarea antricotului, alege o sare grosiera de calitate si ceva piper proaspat macinat. Are nevoie de o tigaie bine incinsa si mai putin timp decat carnea de vita obisnuita, datorita continutului generos de grasime. se va gati in aproximativ trei minute pe fiecare parte si se va odihni bine inca douazeci de minute dupa aceea.

Produse similare

  • Antricot Argentina Grainfeed

    Antricot Argentina Grainfeed

    275.00 lei
  • Vrabioara Argentina Grainfeed

    Vrabioara Argentina Grainfeed

    210.00 lei
  • Flank Steak Uruguay

    Flank Steak Uruguay

    150.00 lei
  • Ceafa Argentina Grainfeed

    Ceafa Argentina Grainfeed

    90.00 lei
  • Antricot cu os Dry Aged

    Antricot cu os Dry Aged

    249.00 lei
  • Ceafa de Vita S.U.A

    Ceafa de Vita S.U.A

    150.00 lei
  • T-bone Dry Aged

    T-bone Dry Aged

    249.00 lei
  • Antricot S.U.A

    Antricot S.U.A

    567.00 lei

Livrare Gourmet

Transam

Facem cut-ul fresh pentru comanda ta chiar inainte sa vina curierul.

IMPACHETAM CU GRIJA

Ambalam in vid produsul tau si il asezam apoi in cutia speciala Marmorat.

Livram proaspat

Asiguram o temperatura controlata pentru coletul tau pe tot parcursul livrarii.

Adauga o recenzie
Cos de cumparaturi

Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.

Prin click pe "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie. Prin click pe "ACCEPT PARTIAL" nu se vor folosi alte cookie in afara de cele strict necesare pentru functionarea website-ului.

Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.