*Greutatea poate varia ±5% pentru fiecare portie
Strabatut de o fibra grasa, antricotul este cu siguranta una dintre cele mai savuroase parti ale vitei. Provine din regiunea intercostala (de aici si denumirea Rib-Eye) si este recunoscut pentru marmorarea excelenta, care il transforma intr-un steak foarte fraged si suculent.
Gratar
Tigaie
Iti recomandam ca, inainte de gatire, sa aduci friptura la temperatura camerei, timp de minimum 30 de minute.
Se poate gati clasic, pe tigaia incinsa, 4 minute pe fiecare parte sau pe gratar cu foc, caz in care recomandam sa fie asezat mai pe margine. Permite-i sa se desavarseasca lent, la o temperatura mai mica si intr-un timp mai lung decat standardul recomandat pentru vita. Desi nu e musai, antricotul tare se bucura de compania unui sos - te sfatuim sa alegi clasicul sos de piper sau ceva fresh, cu mult patrunjel, usturoi pisat si ceva ulei de masline. Imaginatia ta devine mai bogata odata ce incerci acest antricot si cu siguranta restul ideilor culinare vor incepe sa curga!Facem cut-ul fresh pentru comanda ta chiar inainte sa vina curierul.
Ambalam in vid produsul tau si il asezam apoi in cutia speciala Marmorat.
Asiguram o temperatura controlata pentru coletul tau pe tot parcursul livrarii.
Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.
Prin click pe "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie. Prin click pe "ACCEPT PARTIAL" nu se vor folosi alte cookie in afara de cele strict necesare pentru functionarea website-ului.
Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.