Bonus Carnati Mangalita (500g) la toate comenzile peste 350 lei.

Condiţii utilizare website

 1. DETALII DESPRE SITE

Site-ul web [marmorat.ro] este administrat de MCS STORE SRL cu sediul social în IAŞI, SAT VIŞAN COM. BÂRNOVA, STR. REGINA MARIA, NR.135 A, cu număr de înregistrare la Registrul Comerţului Iași J22/1715/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO33779749.

 1. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Utilizarea site-ului [marmorat.ro] (navigarea, accesul, cumpărarea produselor de pe acest site, prelucrarea datelor cu caracter personal, etc.) implică garanția din partea clientului că a împlinit vârsta de 18 ani, astfel incat beneficiaza de drepturile legale pentru a valida o comanda și că este de acord cu termenii și condițiile expuse în conținut. Astfel, cel care a implinit 18 ani beneficiaza de toate drepturile si obligatiile contractuale, izvorate din raportul juridic generat de lansarea comenzii, respectiv confirmarea acesteia.

Utilizarea site-ului [marmorat.ro], logarea, navigarea cât şi accesul la serviciile comerciale oferite de Marmorat prin intermediul [marmorat.ro] reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a termenilor şi condiţiilor de confidenţialitate detaliate în prezentul document, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorii au acces permanent la documentul “Termeni şi condiţii”. [marmorat.ro] îşi rezervă dreptul de a actualiza şi revizui “Termeni şi condiţii” în orice moment, fără o notificare prealabilă.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚILOR

Marmorat, prin intermediul [marmorat.ro], nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Marmorat nu oferă nicio garanţie în ceea ce priveşte funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Marmorat nu garantează că acest site, serverele sau email-urile trimise în numele [marmorat.ro] sunt lipsite de viruşi sau componente dăunătoare.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor şi/sau serviciilor comercializate pe site-ul [marmorat.ro] (imagini, descrieri produs, prezentări multimedia, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Marmorat, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, motiv pentru care produsele şi/sau serviciile livrate în urma comenzii pot diferi de imagini în orice mod. Unele produse iși pot schimba ambalajul, înainte ca noi să facem modificările de imagine din cadrul site-ului, dar produsul rămâne neschimbat din punct de vedere al compoziției, calității si greutății.

Marmorat nu garantează disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afişate pe site-ul [marmorat.ro]. Din acest motiv Marmorat îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare. Cumpărătorul va fi notificat în termen de 48 de ore sau mai repede dacă termenul de livrare al comenzii se prelungeşte sau comanda nu poate fi onorată.

Marmorat nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire, imagini diferite sau preţuri afişate în mod eronat mai mici sau mai mari. În eventualitatea în care preţul produsului afişat a fost greşit introdus în bazele de date ale [marmorat.ro], Marmorat îşi alocă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi se angajează să anunţe clientul de eroarea apărută.

Utilizatorii site-ului [marmorat.ro] pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. Marmorat are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. Marmorat nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Marmorat dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenţa aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

Dacă ați achizitionat unul sau mai multe produse aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile (calendaristice), indiferent de motiv.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor, iată câteva excepții:

 • Produse de macelarie si charcuterie: sunt considerate personalizate deoarece produsele sunt portionate si ambalate conform specificatiilor clientului
 • Orice alt produs feliat/portionat sau la care se mentioneaza ca este personalizat

*Aceasta exceptie este in conformitate cu OUG 34/2014 articolul 16 litera c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Obținerea unei rambursări

Completati formularul de retur disponibil [AICI] si urmati pasii pentru returnarea produselor.

Taxe pentru returnarea produselor

Pentru procesarea retururilor din decizia clientului se va retine o taxa de 35.00 lei din costul total de rambursare, exceptie fac retururile pentru produse "expediate gresit" sau "defecte" unde nu se va retine aceasta taxa.

Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa rambursarea produselor returnate.

După verificarea produselor returnate, dacă ambalajul original este intact și produsul nu prezintă semne vizibile de folosință, iar în termen de 14 zile calendaristice vom achita contravaloarea acestora.

 1. SOLUȚIONAREA RECLAMAȚIILOR

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la numărul de telefon 0733 253 253, fie prin email la adresa comenzi@marmorat.ro .

Reclamația dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Marmorat. prin aceste acțiuni.

Conținutul site-ului [marmorat.ro]: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Marmorat și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala și industrial. Folosirea fără acordul Marmorat a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Marmorat. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului [marmorat.ro].

[marmorat.ro] își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

 1. COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Marmorat, în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează și prelucrează date cu caracter personal, prin intermediul site-ului [marmorat.ro], în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice înceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţiea acestor date, Marmorat are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care clienţii şi utilizatorii le furnizează.

Scopul colectării datelor este: informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, informarea cumpărătorilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea bunurilor şi serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică,de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi a comportamentului clientului/cumpărătorului.

Marmorat colectează date cu caracter personal în două moduri principale:

Dumneavoastră ne furnizați informații în mod direct. Înregistrăm o parte din informații în mod automat (inclusiv cu tehnologii precum modulele cookie). Site-ul nostru poate conține linkuri sau trimiteri către alte site-uri. Noi nu putem controla site-uri terțe iar această politică nu le este aplicabilă. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate și de cookies pentru fiecare site pe care îl vizitați.

Dumneavoastră ne furnizați date cu caracter personal în mod voluntar, în următoarele modalități:

 • Prin completarea formularelor de Contact – nume, adresă de e-mail.
 • Prin plasarea unei comenzi, în vederea achiziției și livrării de produse, urmând a dobândi calitatea de Client – nume, prenume, adresa de e-mail telefon, adresa de factuare, adresa de livrare.
 • Prin crearea unui Cont de utilizator pe site-ul [marmorat.ro], urmând a dobândi calitatea de Membru – nume, prenume, adresă de e-mail, telefon.
 • Abonare la newsleter-ul [marmorat.ro] – adresa de e-mail.
 • Orice alte date pe care ni le comunicați în mod direct prin intermediul e-mailului.

În timpul navigării pe site colectăm informații de natură tehnică despre vizita utilizatorului pe site. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare pentru a recunoaște Utilizatorul.

Marmorat, prin intermediul site-ului web [marmorat.ro], colectează datele utilizatorilor pentru următoarele scopuri:

 • pentru a procesa comenzile plasate de către utilizatorii website-ului, în vederea prestării serviciilor și livrării bunurilor;
 • pentru a răspunde utilizatorilor la întrebări și solicitări;
 • pentru a oferi și îmbunătății o comunicare eficientă, precum și pentru distribuirea de corespondenţă către clienţi utilizând diferiţi prestatori de servicii poştale;
 • pentru comunicarea de informaţii privind concursurile sau campaniile organizate de site-ul [marmorat.ro], precum și a ofertelor de produse;
 • pentru realizarea de campanii/sondaje;
 • în scop de marketing, reclamă și publicitate;
 • pentru statistică internă.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dumneavoastră în acest sens.

Marmorat stochează datele dvs. cu caracter personal pe perioada derulării raporturilor noastre contractuale/abonării la newsletter, cu excepția cazului în care cerințe legale impun păstrarea datelor personale pentru mai mult sau mai puțin timp.

Marmorat poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor societăți cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piaţă a bunurilor şi serviciilor comercializate de Marmorat.

Informaţiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către autorități publice din România, instituții, instanțe şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.

Informatii detaliate despre drepturile dvs. gasiti in politica de confidentialitate.

 1. FORȚĂ MAJORĂ

Forța majoră, așa cum este definită de lege, apără de răspundere partea care o invocă, în condițiile notificării în scris în termen de 5 (cinci) zile de la apariția cazului de forță majoră. Încetarea cazului de forță majoră trebuie comunicată celeilalte părți în termen de 5 (cinci) zile de la dispariția cauzelor care au generat-o.

Dacă durata confirmată a existenței cazului de forță majoră este mai mare de 10 zile, părțile se vor reuni în mod obligatoriu pentru a decide condițiile continuării contractului sau încetarea acestuia.

Exonerarea de răspundere operează numai pe durata existenței cazului de forță majoră.

 1. DISPUTE ŞI CONFLICTE

În cazul unui conflict ivit între Marmorat şi clienţi, părțile vor încerca soluționarea pe cale amiabilă a acestuia. În măsura în care neînțelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă de către părți, conflictul va fi supus spre soluționare instanțelor judecătorești competente de pe raza mun. Iași.

 1. DISPOZIȚII FINALE

Marmorat. își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului [marmorat.ro], politicile, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom lua toate măsurile rezonabile, cât mai rapid, pentru a informa clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul site-ului [marmorat.ro] își asumă obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre Marmorat., va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Cos de cumparaturi

Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.

Prin click pe "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie. Prin click pe "ACCEPT PARTIAL" nu se vor folosi alte cookie in afara de cele strict necesare pentru functionarea website-ului.

Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.