Cotletul de porc se obtine dintr-o fasie de carne care se afla dispusa de ambele parti ale coloanei vertebrale, in zona posterioara. Aceasta fasie se intinde pana in zona pulpelor anterioare si din ea se pot obine diferite cut-uri
Tipuri de preparare:
Cuptor
Gratar
RECOMANDARI PENTRU SERVIRE Pork Chops
Știm că, atunci când vine vorba despre cotlet, principala preocupare este să nu se usuce la gătit. Noi îți recomandam să ii sigilezi porii într-o tigaie cu ulei încins, timp de aproximativ un minut pe fiecare parte. Dacă l-ai și marinat cu sare cam 30 de minute înainte, este numai bun de dat la cuptor, cu o glazura de miere și usturoi. Însoțit de legume la cuptor sau cartofi și clasica salată coleslaw, garantam ca va fi un hit!
Produse similare
Porkbelly
50.00 lei
Muschiulet cu Susan
65.00 lei
Mici Vita-Porc
38.00 lei
BBQ Pork Fillet
71.00 lei
Chuckroll (Cotlet Porc)
63.00 lei
Ceafa de Porc
41.00 lei
Piept de Porc
38.00 lei
Ceafa de Porc Condimentata
43.00 lei
Livrare Gourmet
Transam
Facem cut-ul fresh pentru comanda ta chiar inainte sa vina curierul.
IMPACHETAM CU GRIJA
Ambalam in vid produsul tau si il asezam apoi in cutia speciala Marmorat.
Livram proaspat
Asiguram o temperatura controlata pentru coletul tau pe tot parcursul livrarii.